5 ting du bør vite om innsamling av brukt emballasje gjennom oss

Hvert år samler Mauser Packaging Solutions inn titalls millioner brukte, tomme IBCer og fat fra selskaper over hele verden. Hvorfor? Fordi, det er den riktige og ansvarlige tingen å gjøre!

Topp 5 du bør vite om våre innsamlingstjenester:

1.  Retur av tom emballasje reduserer karbonavtrykket ditt
Retur av tom emballasje er ikke bare bra for miljøet, men støtter også dine egne bærekraftsmål. Ved å returnere tom emballasje avleder du avfall fra søppelfyllinger, bevarer naturressurser og reduserer karbonavtrykket ditt. Bare på ett år hjalp vårt innsamlings- og rekondisjoneringsprogram våre kunder med å redusere at mer enn 1,5 millioner tonn klimagasser slapp ut i atmosfæren. Det tilsvarer klimagassutslippene fra 293 000 biler!

2. Lokasjoner nær deg
Med mer enn 75 lokasjoner rundt om i verden, har Mauser Packaging Solutions det største innsamlings- og rekondisjoneringsnettverket for industriell emballasje. Våre lokale eksperter har kunnskap som er avgjørende for sikker og riktig håndtering av tomme IBCer og fat.

3.Rask og problemfri innsamling
Vår innsamlingstjeneste er rask og problemfri. Du kan benytte vår hjemmeside, e-post eller ringe oss.
Har du ulike typer tom emballasje, som IBC og fat, kan vi  hente dette under ett. Vi kombinerer effektivitet med sikker og rask håndtering for å frigjøre lagringsplass og holde arbeidsplassen din trygg. 

4. Ikke produsert av oss? Ikke noe problem.
Mauser Packaging Solutions samler inn tomme IBCer og fat fra de fleste store produsenter, inkludert våre konkurrenter. Dette inkluderer IBC og fat som oppfyller visse kriterier.

5. Variert produktportefølje
Vi er ønsker å hjelpe deg med å oppnå ekte bærekraft i stor skala. Det er derfor vi tilbyr en rekke Rekondisjonerte og Rebottled IBC samt rekondisjonerte plast- og stålfat. Velg mellom ulike spesifikasjoner og størrelser for både UN- og non-UN applikasjoner.

0
Feed