Globalt returprogram - Recover Syst-M

Return. Reuse. Conserve. Repeat.

Mauser Packaging Solutions har gleden av å kunngjøre at vi har lansert vårt markedsledende globale innsamlingsprogram av industriell emballasje under varemerket "Recover Syst-M"

 

I mer enn 50 år har Mauser Packaging Solutions samlet inn tom industriemballasje fra selskaper over hele verden. Det nye navnet og logoen fanger essensen av programmet samtidig som det understreker dets viktigste styrker – gi IBCer og fat et nytt liv og avlede avfall fra søppelfyllinger.

«Hvert år henter Mauser Packaging Solutions inn titalls millioner brukte IBC-er og plast- og stålfat rundt om i verden og gir de et nytt liv. Å ha et merkevarenavn som representerer dette programmet, forener oss rundt vårt felles mål om å forlenge emballasjens levetid og støtte den sirkulære økonomien, sier Mark Burgess, CEO i Mauser Packaging Solutions.»

 

Se vår videopresentasjon av Recover Syst-M

 

Mauser Packaging Solutions' Recover Syst-M fungerer som det første trinnet i rekondisjoneringsprosessen. Rekondisjonerte IBCer og fat gir en rekke fordeler, inkludert karbonutslippsbesparelser, bevaring av naturressurser og en reduksjon av avfall – alt samtidig som de oppfyller de høyeste miljø- og kvalitetsstandardene.

0
Feed