Vi utvider Infinity Series med UN-godkjent IBC

En ny IBC med et lavere karbon avtrykk og samme ytelse? Ja takk.

 

Den UN-godkjente Infinity Series IBCen har en 2-lags beholder som inneholder en betydelig andel av høykvalitets resirkulert HDPE kalt Recolene®.

Recolene® er generert fra utvalgt industriemballasje som er samlet inn via Mauser Packaging Solutions innsamlingsprogram,  vasket, sortert etter farge og ekstrudert på av et av våre resirkuleringsanlegg.

Infinity IBC tilbyr de samme fordelene med gjenbruk og resirkulerbarhet som en standard kompositt IBC og er ideell for bruk i kjemisk industri, maling, byggprodukter, petrokjemisk industri og smøremiddelindustri.

Infinity Series IBC er en del av en bredere produktlinje laget av resirkulert plast som blant annet inkluderer mono- og flerlags plastfat (lokkfat og L-ring), medisinske avfallsbeholdere og plastspann. Infinity-serien er sannsynnligis verdens mest omfattende produktportefølje av industriell emballasje laget av PCR.

Denne teknologien og emballasje i lukket sirkel, muliggjør gunstig resirkulering av plast, noe som resulterer i en konsistent, høykvalitets PCR-strøm. Infinity Series IBC-beholderen har 25 % lavere karbonavtrykk sammenlignet med en ny beholder av jomfruelig materiale og støtter vår innsats for å avlede avfall fra søppelfyllinger, redusere forbruket av råvarer og energi og redusere utslipp.

 

Det hele starter med innsamling

Tilgjengeligheten til Infinity Series-produktlinjen og andre typer rekondisjonert emballasje er avhengig av retur av brukt, tom industriemballasje. Å avlede emballasje fra avfallsstrømmen er det første trinnet i en ansvarlig forlengelse av emballasjens livsløp. Med mer enn 80 rekondisjonerings- og resirkuleringsanlegg rundt om i verden, tilbyr Mauser Packaging Solutions det største globale innsamlings- og returnettverket.

Last ned produktbrosjyre
0
Feed