5 bra saker du bör veta om hämtning av begagnade förpackningar genom oss

5 bra saker du bör veta om hämtning av begagnade förpackningar genom oss

Varje år samlar Mauser Packaging Solutions in tiotals miljoner begagnade, tomma IBC:er och fat från företag runt om i världen. Varför? För det är rätt och ansvarsfullt att göra!

De 5 bästa sakerna du bör veta om våra insamlingstjänster:

1.  Att returnera tomma förpackningar minskar ditt koldioxidavtryck
Att returnera tomma förpackningar är inte bara bra för miljön, utan stödjer även dina egna hållbarhetsmål. Genom att returnera tomma förpackningar leder du bort avfall från deponier, bevarar naturresurser och minskar ditt koldioxidavtryck. På bara ett år hjälpte vårt insamlings- och rekonditioneringsprogram våra kunder att minska utsläppet av mer än 1,5 miljoner ton växthusgaser i atmosfären. Det motsvarar växthusgasutsläppen från 293 000 bilar!

2. Vi finns nära dig
Med mer än 75 platser runt om i världen har Mauser Packaging Solutions det största nätverket för insamling och rekonditionering av industriförpackningar. Våra lokala experter har kunskap som är väsentlig för säker och korrekt hantering av tomma IBC och fat.

3. Snabb och problemfri insamling
Vår insamlingstjänst är snabb och problemfri. Du kan använda vår hemsida, mejla eller ringa oss.
Har du olika typer av tomförpackningar, såsom IBC och fat, kan vi hämta dessa tillsammans. Vi kombinerar effektivitet med säker och snabb hantering för att frigöra lagringsutrymme och hålla din arbetsplats säker.

4. Inte producerad av oss? Inga problem.
Mauser Packaging Solutions hämtar tomma IBC:er och fat från de flesta större tillverkare, inklusive våra konkurrenter. Detta inkluderar IBC och fat och som uppfyller vissa kriterier.

5. Varierad produktportfölj
Vi vill hjälpa dig att uppnå sann hållbarhet i stor skala. Det är därför vi erbjuder ett sortiment av Rekonditionerade och Rebottlade IBCs samt Rekonditionerade plast- och plåtfat. Välj mellan olika specifikationer och storlekar för både UN- och non-UN applicationer.

Dela inlägget:

Relaterade inlägg

Kom i kontakt med oss!

Har du några frågor eller funderingar våra tjänster eller produkter? Välkommen att höra av dig till oss.