Globalt returprogram – Recover Syst-M

Globalt returprogram – Recover Syst-M

Return. Reuse. Conserve. Repeat. Mauser Packaging Solutions är glada att kunna tillkännage lanseringen av vårt marknadsledande globala returprogram för industriförpackningar under varumärket "Recover Syst-M"

I mer än 50 år har Mauser Packaging Solutions samlat in tomma industriförpackningar från företag runt om i världen. Det nya namnet och logotypen fångar programmets kärna samtidigt som de betonar dess viktigaste styrkor – att ge IBC:er och fat ett nytt liv och avleda avfall från deponier.

Varje år samlar Mauser Packaging Solutions in tiotals miljoner begagnade IBC och plast- och plåtfat runt om i världen och ger dem ett nytt liv. Att ha ett varumärke som representerar detta program förenar oss kring vårt gemensamma mål att förlänga förpackningarnas livslängd och stödja den cirkulära ekonomin”, säger Mark Burgess, CEO för Mauser Packaging Solutions.”

Se vår presentation på video här

Mauser Packaging Solutions Recover Syst-M fungerar som det första steget i rekonditioneringsprocessen. Rekonditionerade IBC:er och fat erbjuder ett antal fördelar, inklusive besparingar av koldioxidutsläpp, bevarande av naturresurser och en minskning av avfall – allt samtidigt som de uppfyller de högsta miljö- och kvalitetsstandarderna.

Dela inlägget:

Relaterade inlägg

Kom i kontakt med oss!

Har du några frågor eller funderingar våra tjänster eller produkter? Välkommen att höra av dig till oss.