Utrymmeseffektiv IBC för frakt i ISO-container

Utrymmeseffektiv IBC för frakt i ISO-container

Ny utrymmeseffektiv IBC-lösning har lanserats och optimerats för transporter i ISO-containrar. Den nya palldesignen minskar lastningstiden med 50 % och ökar antalet IBC:er som får plats i en 20ft ISO-fraktcontainer.

I takt med att exportmarknaden fortsätter att växa och utvecklas blir effektiv användning av utrymme och varor allt viktigare. Vår nydesignade IBC-kompositpall har en lägre staplingshöjd, förbättrar lastningsprocessen och ökar det totala antalet IBC:er som skickas i 20ft ISO-fraktcontainer med 11 % – från 18 till 20 enheter. Den nya ISO-kompositpalldesignen kommer att spara kunderna för en ISO-fraktcontainer för varje 200:e IBC som skickas!

Traditionellt förhindrar dörrhöjden på en ISO-fraktcontainer användningen av två potentiella IBC-utrymmen nära containeröppningen. Dessutom krävs att IBC-behållare lastas individuellt och dubbelstaplas en gång inuti containern. Den nya designen möjliggör djupare stapling av IBC:er, vilket gör att avsändaren kan lasta IBC:er som är staplade två i höjden, vilket förbättrar lastningseffektiviteten med mer än 50 % och eliminerar de två oanvända utrymmena nära containeröppningen.

Ladda ner produktbroschyren här

Dela inlägget:

Relaterade inlägg

Kom i kontakt med oss!

Har du några frågor eller funderingar våra tjänster eller produkter? Välkommen att höra av dig till oss.